Εγκαίνια General Health Care - Χαλάνδρι

Ένα νέο και σύγχρονο Πολυϊατρείο-Διαγνωστικό Κέντρο, το General Health Care στο Χαλάνδρι, άνοιξε τις πύλες του στο κοινό την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε το παρόν σε μία όμορφη και συγκινητική βραδιά επιβεβαιώνοντας ότι ο χώρος της υγείας είναι έτοιμος να καλωσορίσει τις υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες του General Health Care.

Τα εγκαίνια του διαγνωστικού έγιναν παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας, της επιστημονικής κοινότητας  και ανθρώπων του Τύπου. Το παρόν έδωσαν επίσης οι μέτοχοι της μονάδας, συνάδελφοι ιατροί, επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας και συμπολίτες που πιστεύουν ότι η αξία της πρόληψης, της διάγνωσης και της εξατομικευμένης προσέγγισης της υγείας μας είναι η βασική μας προτεραιότητα.

Το General Health Care Χαλανδρίου αποτελεί την 1η ολοκληρωμένη μονάδα της εταιρείας.

Iδρύθηκε και δημιουργήθηκε μέσα στη χρονιά που διανύουμε, το 2022, από μία ομάδα τολμηρών και ονειροπόλων ιατρών οι οποίοι αποφάσισαν να υλοποιήσουν ένα εγχείρημα μοναδικό στον χώρο της υγείας.

Η αποστολή των ιδρυτικών μελών του GHC είναι να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων που εξυπηρετούν, διασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελεσματική υποστήριξη και φροντίδα που βασίζεται στις άριστες ιατρικές υπηρεσίες και τις εξελιγμένες τεχνολογικές υποδομές.

Γι’αυτό και είναι ανοιχτοί προς την ιατρική κοινότητα και τους επιστήμονες εκείνους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες και επιθυμούν να αφήσουν ιστορία στον χώρο της ποιοτικής και προσωποποιημένης παροχής υπηρεσιών υγείας.

Στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του General Health Care πλήρως εξοπλισμένες με καινούργια και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, οι ασθενείς/επισκέπτες θα βιώσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, υψηλής αισθητικής, απαράμιλλης άνεσης, μα πάνω απ’ όλα αυθεντικής και άμεσης εξυπηρέτησης και φροντίδας.

Λειτουργούν ολοκληρωμένα εργαστηριακά τμήματα για αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές και εξειδικευμένες μοριακές εξετάσεις.

Απεικονιστικό τμήμα για υπερήχους, triplex, σύγχρονος μαστογράφος, πανοραμικές απεικονίσεις και μέτρηση οστικής μάζας.

Ειδικά τμήματα όπως κέντρο πόνου, κλινικής διαιτολογίας και ιατρικό τμήμα πλαστικής και αισθητικής.

Καρδιολογικό, παθολογικό, διαβητολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό – νεφρολογικό, πνευμονολογικό, κέντρο ψυχοθεραπείας, χειρουργικό, ρευματολογικό με υπερσύγχρονα μηχανήματα και κορυφαίο ιατρικό δυναμικό είναι στη διάθεσή των πολιτών μας καθημερινά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων ο Πρόεδρος κος Ιωάννης Βερίγος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Γεώργιος Βιδάκης και η Γενική Διευθύντρια κα Ελένη Καλογερά αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την ιστορία και το όραμα της εταιρείας, αλλά και για το μέλλον και τις προοπτικές ανάπτυξης του General Health Care.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος κος Ιωάννης Βερίγος, «Μοναδική μας δέσμευση είναι η παροχή άριστων ιατρικών υπηρεσιών με απόλυτο σεβασμό προς τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά».

Χαρακτηριστικά δήλωσε και  ο Διευθύνων Σύμβουλος των ιατρικών μονάδων, κος Γεώργιος Βιδάκης «Το General Health Care είναι ακριβώς αυτό που λένε οι λέξεις. Γενική φροντίδα υγείας. Όχι μόνο  εξελιγμένο Διαγνωστικό κέντρο, όχι μόνο ποιοτικό πολυιατρεϊο με διαφορετικά ειδικά τμήματα όπως το κέντρο πόνου ή το κέντρο κεφαλαλγίας  ή μετά covid ελεγχος και παρακολούθηση, όχι μόνο σύγχρονο ιατρικό τμήμα πλαστικής και αισθητικής, όχι απλά τμήμα κλινικής διαιτολογίας αλλά  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ!

Με παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών στον ίδιο χώρο, με μία εξέχουσα ιατρική επιστημονική ομάδα, με χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και  πάντα με επίκεντρο τον κάθε Άνθρωπο ξεχωριστά και την άριστη ψυχική και σωματική ευημερία του.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email