Με σεβασμό & Αγάπη για το Παιδί!

Ειδικό Τμήμα Παιδικής Αιμοληψίας

Στο General Health Care με ξεχωριστό και ειδικό τμήμα παιδικής αιμοληψίας δίνουμε την ιδιαίτερη προσοχή που χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι. Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιούμε τη δυσφορία και ενόχληση των παιδιών, κάνοντας τη διαδικασία της αιμοληψίας όσο το δυνατόν πιο σύντομη, διασκεδαστική και ανώδυνη.

Η Παιδική Αιμοληψία στο General Health Care

Καταλαβαίνουμε πως νιώθετε ως γονείς όταν πρόκειται να συνοδεύσετε το παιδί σας για να κάνει μία απλή εξέταση αίματος.

Γι’ αυτό και εμείς στο GENERAL HEALTH CARE φροντίσαμε να σας απαλλάξουμε τελείως από αυτό το “άγχος” και να νιώσει το παιδί σας τη ζεστή μας αγκαλιά να το περιβάλλει όταν μας επισκεφτείτε.

  1. Το προσωπικό που έχει αναλάβει αυτό το τμήμα είναι πλήρως εκπαιδευμένο, καταρτισμένο και με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση της παιδικής αιμοληψίας.
  2. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι ειδικός στον εντοπισμό των λεπτών παιδικών φλεβών ώστε να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή ενόχληση στο παιδί.
  3. Ο χώρος μας είναι σαν ένα παιδικό σαλόνι με όμορφες εικόνες και αντικείμενα να του αποσπούν την προσοχή από την πρώτη κιόλας στιγμή της συνάντησής μας.


Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι δεν θα βιαστούμε.
Θα έχουμε στη διάθεσή μας τον χρόνο να γνωριστούμε, να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να κάνουμε ότι απαιτείται προκειμένου να νιώσει το παιδί σας την άνεση και την οικειότητα που χρειάζεται για να μας εμπιστευτεί!

Οι χαρούμενοι μικροί μας φίλοι