ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ OBSERV 520
Έξαιρετική διαγνωστική απεικόνιση έως και των βαθύτερων στιβάδων του δέρματος, χάρη σε πατενταρισμένη τεχνολογία που στηρίζεται στην αρχή του φθορισμού και φωτισμού του δέρματος. Η ακριβής αυτή και εξατομικευμένη δερμο-ανάλυση, της οποίας τα αποτελέσματα έχουμε εντός 30 λεπτών, αποτελεί και το κλειδί για την επιλογή της βέλτιστης φροντίδας ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας (βάσει της καθαρότατης και εις βάθος εικόνας που απεικονίζεται) αλλά και την πρόληψη μελλοντικών ατελειών με τη χρήση των βέλτιστων προϊόντων και θεραπειών.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΟΛΟΓΗ (PRP-PRF)
Με τη μέθοδο PRP
, και μέσω ειδικής επεξεργασίας που ενεργοποιεί τα αιμοπετάλια του ίδιου του οργανισμού (αυτόλογη μέθοδος), αυτά επανεγχύονται σε αυτόν αξιοποιώντας στο πολλαπλάσιο τις δικές του αναπλαστικές δυνατότητες χάρη στις καταπληκτικές επουλωτικές τους ιδιότητες και τους αυξητικούς παράγοντες που περιέχουν, σαν τελικό απο- τέλεσμα έχουμε τη λείανση των ρυτίδων, τη μείωση ουλών ακμής και χει- ρουργείων, καθώς και των διεσταλμένων πόρων, χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια στο κουρασμένο πρόσωπο και ντεκολτέ.

Με τη μέθοδο PRF τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια βρίσκονται σε ένα πλέγμα ινώδους, που είναι μια πρωτεΐνη του αίματος, και εγχύονται σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο σε βαθύτερο επίπεδο από ότι το PRP εξασφαλίζοντας την ανόρθωση των περιοχών του προσώπου που έχουν πτώση. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό σε περιπτώσεις ήπιας χαλάρω- σης και πτώσης.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ
Έξατομικευμένη θεραπεία
με την οποία εγχέονται στην επιδερμίδα ωφέλιμες για την ανάπλαση και δραστική ενυδάτωσή της ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωση ο γιατρός προτείνει και τα βέλτιστα υλικά. Διεγείρεται επίσης η φυσική δυνατότητα του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο, με αποτέλεσμα τη θεαματική αναζωογόνηση και σφριγηλότητα του προσώπου!

Η αυτόλογη και ετερόλογη μεσοθεραπεία εφαρμόζονται με ενέσιμη μέθοδο αλλά και με τις υπερσύγχρονες συσκευές dermapen & mesocod. Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε θα απολαμβάνετε υγιή, λαμπερή και ξεκούραση επιδερμίδα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP ΜΑΛΛΙΩΝ
Το PRP είναι μια αυτολογη θεραπεία δηλαδή γίνεται με τα πλούσια συστατικά του ίδιου του οργανισμού. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος κατά της τριχόπτωσης αλλά ταυτόχρονα προάγει την αναγέννηση του τριχοθυλακιου. Άυξάνει τον όγκο και την πυκνότητα της τρίχας. Μειώνει την απώλεια μαλλιών.

Η μέθοδος PRP είναι απολύτως ασφαλής χωρίς καμία παρενέργεια.

Jalurpro

Μία νέα καταπληκτική μεσοθεραπεία, συμπλέγματος αμινοξέων με υαλουρονικό οξύ, η οποία προκαλεί πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, ενεργοποιεί την κολλαγονογένεση και βοηθά στην παραγωγή αυξητικών παραγόντων. Αποκαθίσταται η σφριγηλότητα και η λάμψη στο θαμπό δέρμα, μειώνονται οι ουλές και βελτιώνεται αισθητά η χαλάρωση της επιδερμίδας.

Jalutoxin

Η μεσοθεραπεία με τον επαναστατικό συνδυασμό βοτουλινικής τοξίνης, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέος. Είναι η μεσοθεραπεία που τα συνδυάζει όλα με άμεσο αποτέλεσμα στην ανάπλαση της επιδερμίδας, στην άμεση και έντονη σύσφιξη τους δέρματος, στη θεαματική λείανση των ρυτίδων και τη μείωση των διεσταλμένων πόρων της επιδερμίδας. Επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης με εμφανή αποτελέσματα από την 1η κιόλας εφαρμογή.

Νήματα PCLA

Μια όλο και πιο δημοφιλής μέθοδος ενάντια στη χαλάρωση και τη γήρανση του δέρματος, αφού με την εφαρμογή τους επιτυγχάνουμε ανόρθωση των ιστών του προσώπου! Τα νήματα PCLA τα ρυθμίζει ειδικά στα προβληματικά σημεία ο για- τρός, προσφέροντας στήριξη και ανόρθωση, με θεαματικά αποτελέσματα στη βελτίωση της χαλάρωσης και στη διόρθωση του οβάλ του προσώπου.

Botox-Dysport (Βοτουλινική τοξίνη)

Εξαιρετικά δημοφιλής, δοκιμασμένη και διάσημη μέθοδος για την δραστική μείωση των ρυτίδων του προσώπου, που συνίσταται στην έκχυση βοτουλινικής τοξίνης. Είναι ιδανική μέθοδος για τις ‘ρυτίδες έκφρασης’ και τις περιοχές γύρω από τα μάτια (το πόδι της χήνας), ανάμεσα στα φρύδια και το μέτωπο. Τα αισθητικά αποτελέσματα – δέρμα πολύ νεότερο, ξεκούραστο και απαλλαγμένο από την επιβάρυνση του χρόνου- διαρκούν ως και 6 μήνες.

Είναι η πλέον δημοφιλής αισθητική θεραπεία που εφαρμόζεται εδώ και περίπου 30 χρόνια με εκατομμύρια εφαρμογές παγκοσμίως.

Υαλουρονικό Οξύ-Fillers

Το υαλουρονικό-fillers είναι μία πρωτοποριακή σύγχρονη θεραπεία με την οποία γεμίζουμε και δίνουμε
όγκο στους ιστούς της επιδερμίδας όπου τοποθετούνται. «Γεμίζουν» τόσο τις βαθιές στατικές όσο και τις λεπτές ρυτίδες, αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο στο πρόσωπο. Εκτός όμως της θεαματικής μείωσης των ρυτίδων, προσφέρουν και εντατική ενυδάτωση στο δέρμα, εισχωρώντας στις βαθύτερες στιβάδες του, πράγμα που αδυνατούν να κάνουν και οι καλύτερες κρέμες. Είναι ιδανικό για τις ρυτίδες του καπνιστή (ρυτίδες άνω χείλους), τις ρινοπαρειακές αύλακες, τα χείλη, ενώ τα αποτελέσματα (νεανική υφή-λάμψη), ανάλογα με την περίπτωση και τον οργανισμό, διαρκούν για ένα-ενάμιση χρόνο.

Θεραπείες ενυδάτωσης – ανάπλασης – λεύκανσης

με άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα για κάθε τύπο δέρματος

Plasmapen

Πολύ αποτελεσματική μέθοδος για θεραπεία χαλάρωσης άνω κάτω βλεφάρου, μείωση των λεπτών ρυτίδων του κάτω βλεφάρου, ρυτί- δων του καπνιστή (ρυτίδες άνω χείλους), του μεσόφρυου, καθώς και θεραπεία δυσχρωμιών, ραγάδων, ουλών ακμής κλπ. Με μια σύγ- χρονη συσκευή (ένα ‘στυλό’ με ακίδα) προκαλείται στοχευμένα και με ακρίβεια ελαφριά εξάχνωση στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος

Δερμοαπόξεση

Ο μηχανικός καθαρισμός προσώπου με δερμοαπόξεση είναι ο πολύτιμος σύμμαχος σας κατά της αντιγήρανσης. Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που επαναφέρει την απαλότητα και τη λάμψη στην επιδερμίδα, με εφαρμογή σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Προσφέρει τη λεί- ανση λεπτών ρυτίδων και αντιμετωπίζει προβλήματα όπως πανάδες, δυσχρωμίες και ακμή. Συνδυάζεται επίσης και με άλλες θεραπείες για περαιτέρω ενίσχυση των αποτελεσμάτων.

V Carbon Peel

Το πρώτο peeling αντιγήρανσης με ενεργό άνθρακα.
Είναι το ιδανικό σύστημα για τη σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων και την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων από την επιφανειακή επιδερ- μική στιβάδα. Διεγείρει την ανάπτυξη του κολλαγόνου, βελτιώνει την υφή του δέρματος και καθαρίζει τους πόρους βοηθώντας στη μείω- ση της εμφάνισης σπυριών και μαύρων στιγμάτων.

Το V Carbon είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, αποτελούμενο από 2 προϊόντα που επιτρέπουν την εφαρμογή θεραπειών μεσαίας ή βα- θιάς απολέπισης ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.

Ήρθε η ώρα να νιώσετε πιο λαμπεροί από ποτέ!