Θεραπείες Σώματος

Στο General Health Care σας παρέχουμε...

τις πιο σύγχρονες εξατομικευμένες, επιστημονικές, αποτελεσματικές θεραπείες αδυνατίσματος και λιπογλυπτικής βασισμένες σε ιατρικές μεθόδους. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο για απώλεια βάρους καθορίζεται ανά περίπτωση από την εξειδικευμένη επιστημο- νική μας ομάδα με την καθοδήγηση της οποίας θα έχετε τη βέλτιστη λύση στις δικές σας ανάγκες.

Λιπογλυπτική με Ραδιοσυχνότητες (Refit): Σύσφιξη και λιποδιάλυση

Εντελώς ανώδυνη και άκρως αποτελεσματική θεραπεία για τη δραστική μείωση του λίπους και την έντονη σύσφιξη του σώματος! Με τις ραδιοσυχνότητες ενεργοποιείται επίσης ο μεταβολισμός, η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, βελτιώνεται η κυκλοφο- ρία του αίματος έτσι που να αναζωογονείται το δέρμα, έχουμε δε εξαιρετικά αποτελέσματα λιπογλυπτικής και εξάλειψη χαλάρω- σης ακόμη και σε σημεία που δύσκολα μπορούν να γυμναστούν. Η θεραπεία αυτή μπορεί άριστα να συνδυαστεί και με άλλες θε- ραπείες για την περαιτέρω μείωση τοπικού λίπους.

LPG Endermologie (Cellu M6)

Η επανάσταση στο αδυνάτισμα ήρθε με την νέα καινοτόμο μεθοδολογία που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον λιπώδη ιστό που αντιστέκεται ακόμα και στη δίαιτα και τη σωματική άσκηση. Πλήρης θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπι- κού πάχους! Με τη δράση lipomassage διασπάται και αποβάλλεται το τοπικό λίπος, μειώνεται θεαματικά η όψη ‘φλοιού’ πορτοκα- λιού, σμιλεύεται το σώμα και επαναπροσδιορίζεται το περίγραμμά του (αποτέλεσμα λιπογλυπτικής), ενώ παράλληλα επιτυγχάνε- ται σύσφιξη και τόνωση του δέρματος.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος

Στοχευμένη θεραπεία που παρέχει πολύτιμα ενεργά συστατικά στα μεσαία στρώματα του δέρματος, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση, τα σημάδια γήρανσης, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος! Με την έγχυση ειδικά επιλεγμένων για τις ανάγκες του κάθε δέρματος λιποδιαλυτικών, απο- τοξινωτικών και θρεπτικών ουσιών σε βαθύτερα της επιδερμίδας στρώματα, αλλά και σε ‘προβλη- ματικά’ σημεία, η μέθοδος προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη, με ορατά αποτελέσματα σύσφιξης και μείωσης ρυτίδων και ατελειών. Κατάλληλη για γυναίκες και άντρες, καθώς και κάθε ηλικία.

Αγάπησε το σώμα σου ακόμα πιο πολύ!