Παπαγεωργίου Βασίλειος

Βιοπαθολόγος Μικροβιολόγος

Μέλος

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στη Ν.Τρίγλια Χαλκιδικής. Είναι παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Γανίτη Ειρήνη και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μετά την περάτωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το 1992, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998, με βαθμό πτυχίου “Λίαν καλώς”.

Μεταξύ 2000 και 2001 υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και ακολούθως το 2002 ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Συνέχισε το 2004 και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του τον Αύγουστο του 2007 στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, μεταξύ 2004 και 2006, παρακολούθησε και ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία», στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από τον Οκτώβριο του 2007 μέχρι και σήμερα λειτουργεί ιδιωτικό Εργαστήριο Ιατρικής Μικροβιολογίας-Βιοπαθολογίας, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ημερίδες/διημερίδες, σεμινάρια, κλινικά φροντιστήρια και προγράμματα επιμόρφωσης, ενώ συνοπτικά έχει περισσότερες από 40 ανακοινώσεις ερευνητικών εργασιών σε ελληνικά Ιατρικά συνέδρια και 9 ανακοινώσεις σε διεθνή Ιατρικά συνέδρια. Επίσης, 7 επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε Ιατρικά περιοδικά.

Είναι ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, διατηρώντας τη θέση του αντιπροέδρου. Είναι μέλος διαφόρων Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών.