Βιδάκης Γεώργιος

Βιοπαθολόγος Μικροβιολόγος

Διευθύνων Σύμβουλος

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1954. Τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο στην Βιάννο Ηράκλειου, τις δύο τάξεις του Λυκείου στην Κέρκυρα και την τελευταία τάξη του Λυκείου στο Ηράκλειο.

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Napoli (Ιταλία) Facolta di Medicina, Corso di Laurea in Medicine e Chirourgia όπου και αποφοίτησε το 1984.

Υπηρέτησε την Υπηρεσία Υπαίθρου, Αγροτικό,  στους Φούρνους Ικαρίας, 1985-88 και την στρατιωτική του θητεία ως ιατρός σε μονάδα της Ρόδου.

Πήρε την ειδικότητα της Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας   στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος “Σωτηρία” από το 1989 έως το 1993, όπου και διετέλεσε επί δυο χρόνια μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου.

Το 1993 ίδρυσε το Διαγνωστικό Ιατρείο στην οδό Ιασωνίδου  37Β στο Ελληνικό, στο οποίο λειτουργούν τα τμήματα: Αιματολογικό, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό, Ουροχημικό. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων για τις ανάγκες αρκετών περιοχών  όπως αυτών του Ελληνικού, Γλυφάδας, Αργυρούπολης και όχι μόνο.

Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN, το 1995 όπου και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 1995 – 2000, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2000 – 2003 και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2005 – 2016.

Αποτελεί επίσης ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Iatrica από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Έχει συμμετάσχει σε ποικίλα Επιστημονικά και Εκπαιδευτικά Συνέδρια Ενημερωτικές Ημερίδες στοχεύοντας πάντα στην διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση των εξελίξεων της επιστήμης την οποία και υπηρετεί.